Dortový krém vařený

6. října 2009 v 19:09 |  Krémy, náplně, polevy
Rozpis:
  • 3 celá vejce
  • 3 rovné lžíce cukru písku
  • 250 g másla
Postup:

Vejce s cukrem vyšleháme v páře do husté hmoty. Hotový krém necháme za občasného zamíchání zchladnout. Máslo vyšleháme a po částech zašleháváme vařenou hmotu - obojí by mělo mít stejnou teplotu. Do tohoto základního krému přidáváme různé příchutě: rum, kakao, ořechy a jiné.
 

19 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Jana Jana | 20. srpna 2014 v 8:37 | Reagovat

Tento krém dělám už několik let je výborný a vydrží dýl. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama