Houbový salát

6. října 2009 v 18:33 |  Zavařování a konzervace
Rozpis:
  • 2 kg hub
  • 500 g cibule
  • 500 g paprik
  • kečup - asi 200g
  • 1 rajský protlak
  • 150 g cukru
Nálev:
  • 200 ml octa
  • 100 ml vody
  • 30 g soli
  • 5 pepřů
  • 5 nových koření
  • 3 hřebíčky
  • 3 bobkové listy
Svařit, nechat vychladnout a scedit.

Postup:
Houby nakrájíme, 3 minuty povaříme, scedíme a propláchneme vodou. Dáme do mísy a přidáme pokrájenou cibuli, papriku, kečup, protlak, cukr a nálev. Dobře promícháme a plníme do skleniček. Zavařujeme 30 minut. Salát je dobrý jako příloha nebo jej lze přidat při vaření různých masových pokrmů.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama