Plněná bageta

11. listopadu 2009 v 16:58 |  Saláty a pomazánky

Rozpis:
  • 100 g lučiny
  • 50 g másla
  • 200g taveného sýra
  • 50 g nakrájené vysočiny
  • 2 sladkokyselé okurky
  • 1 malá červená cibule
  • 2 vejce natvrdo
  • mletá paprika
  • barevná paprika asi 1/3
  • mletý pepř
  • celozrnná bageta nebo veka

Postup:
Bagetu překrojíme a vydlabeme z ní opatrně střídku. Salám, papriku, cibuli a okurky najemno nakrájíme. Utřeme máslo, papriku a pepř. Přidáme tavený sýr a lučinu, vyšleháme na hladký krém do kterého zamícháme nadrobno nakrájené všechny zbývající ingredience. Touto směsí naplníme bagetu (veku) a zabalíme jí do folie. Dáme do lednice, nejlépe do druhého dne, ztuhnout. Před podáváním bagetu nakrájíme na plátky.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 žrout žrout | 19. listopadu 2009 v 18:03 | Reagovat

na obrázku to vypadá dobře,někdy to zkusím :-)

2 Marta Marta | E-mail | 31. prosince 2014 v 16:25 | Reagovat

vynikající recept :-D

3 Anna Anna | E-mail | 31. prosince 2014 v 16:30 | Reagovat

Celkem to ujde ale ne je to supr !!!

4 ňamko ňamko | E-mail | 31. prosince 2014 v 16:32 | Reagovat

mne se taky velmi líbi :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama