Švédské filé

24. listopadu 2009 v 12:15 |  Ryby
Rozpis:
  • 500 g rybího filé
  • 50 g másla
  • 200 g zakysané smetany
  • 100 g anglické slaniny
  • 40 g strouhanky
  • 70 g strouhaného sýra
  • 70 g hladké mouky
  • sladká paprika
  • mletý kmín, sůl

Plátky rybího filé osolíme a obalíme v hladké mouce promíchané s mletým kmínem a paprikou. Do vymazané zapékací misky filé narovnáme a dáme smetanu. Navrch položíme tenké plátky anglické a upečeme v troubě vyhřáté na 200°C. Plátky anglické odložíme na talíř a povrch filé posypeme strouhankou smíchanou se sýrem. Navrch dáme opět anglickou a dáme krátce zapéct. Podáváme s bramborami, kaší, hranolkami a p.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 24. listopadu 2009 v 18:11 | Reagovat

Podobně jsem dělala pangase a ještě jsem tam přidala křen, bylo to dobrý.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama