Italské roštěnky

30. prosince 2009 v 13:44 |  Hovězí maso

Rozpis:
  • 4 plátky roštěnek
  • 1 velká cibule
  • 6 - 8 stroužků česneku
  • rajčatová šťáva
  • hladká mouka
  • pepř, majoránka, sůl
  • olej nebo sádlo

Postup:
Hovězí roštěnky nebo kvalitní zadní maso naklepeme, po stranách nařízneme, osolíme, potřeme lisovaným česnekem a opepříme. Na omastku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme majoránku a naklepané maso. Chvíli restujeme a podlijeme rajčatovou šťávou. Dusíme doměkka, v trošce studené vody rozmícháme dvě lžíce hladké mouky a omáčku zahustíme. Podáváme s těstovinami nebo i rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama