Moravský biftek

10. prosince 2009 v 18:54 |  Vepřové maso
Rozpis:
  • 4 plátky libové krkovice
  • 150 g anglické slaniny
  • 150 g šunkového salámu
  • 200 g sýra cihly
  • 1 velká sklenice leča
  • 200 ml šlehačky
  • grilovací koření, sůl
  • pepř, chilli omáčka

Postup:
Naklepeme krkovičku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením a pokryjeme anglickou, salámem a lečem. Navrch nasypeme strouhaný sýr a zalijeme šlehačkou. Dáme péct asi na 50 minut při teplotě 180°C. Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama