Pivovarská bašta

6. prosince 2009 v 20:14 |  Vepřové maso
Rozpis:
  • 800 g vepřové kýty
  • 3 lžíce oleje
  • 1 velkou cibuli
  • 1 velký pórek
  • 100 ml 12°piva
  • 100 ml kečupu
  • 3 stroužky česneku
  • sůl, pepř

Postup:
Kýtu nakrájíme na nudličky, v misce promícháme s pepřem, solí, olejem a necháme alespoň 2 hodiny odležet /nejlépe do druhého dne/. Proleželé nudličky masa orestujeme na pánvi, přidáme kečup, sůl, pivo a necháme chvilku podusit. Nakrájenou cibuli a pórek dáme k masu a ještě malou chvíli dusíme. Podle potřeby ještě dochutíme a podáváme.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama