Vepřové maso v zelí

8. prosince 2009 v 14:09 |  Vepřové maso

Rozpis:
  • 600 g vepřové krkovice
  • 2 střední cibule
  • 1 kg zelí
  • olej, kmín
  • sůl, pepř
  • 300 g těstovin (vřetena )

Postup:
Libovou vepřovou krkovici nebo plec nakrájíme na větší kostky. Na pánvi zpěníme na oleji cibuli, nakrájenou na kostičky. Přidáme maso, osolíme, opepříme, okmínujeme a restujeme do zezlátnutí cibule a masa. Podlijeme
trochou vody a dusíme do poloměkka. Zelí nakrájíme
nadrobno, dáme do zapékací misky a navrch rozprostřeme podušené maso. Nepatrně podlijeme (zelí pustí trochu šťávu) a v troubě upečeme - asi 40 minut. Těstoviny uvaříme a vmícháme do směsi .
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama