Holandské jitrničky

21. ledna 2010 v 14:19 |  Vepřové maso

Rozpis:
  • 3 jitrnice
  • 3 vejce
  • 150 g strouhaného sýra
  • sádlo na vymazání zapékací misky

Postup:
Do misky vymačkáme jitrnice, přidáme strouhaný sýr a vejce. Dobře zamícháme a dáme do mírně vymazané zapékací misky. Zapékáme v troubě vyhřáté na 180 - 200°C dozlatava. Podáváme s různě upravenými bramborami nebo jen s pečivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 22. ledna 2010 v 15:13 | Reagovat

Tak tohle určitě někdy vyzkouším. Udělala bych to z prejtu, občas si ho kupuju. :-P

2 babciny-recepty babciny-recepty | 23. ledna 2010 v 11:02 | Reagovat

Věrko, je to dobré a zase jiná chuť. Nám to chutnalo teplé i studené.  :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama