Kuřecí maso v zelenině

24. ledna 2010 v 19:57 |  Kuřecí maso a ostatní drůbež
Rozpis:
  • 350 g kuřecího masa
  • 400 g zeleninové směsi s houbami (mražená)
  • 3 lžíce oleje
  • světlá sojová omáčka
  • koření Adamova žebra

Postup:
Maso nakrájíme na malé kousky a naložíme do směsi koření, sojové omáčky a oleje na 1 - 2 hodiny. Proleželé maso opečeme na rozehřáté pánvi, přidáme zeleninu a restujeme asi 5 minut. Zelenina má být měkčí, ale křupavá. Podáváme s různě upravenými bramborami, nebo jen samotné. Já jsem dala mraženou zeleninu z Lidlu - mrkev, hrášek, kukuřice, paprika, perlová cibulka a žampióny (Gemu"sepfanne).
Toto množství je 2 - 3 porce.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jana Jana | 2. února 2010 v 17:22 | Reagovat

Prosím paní Ivo nevím co to je za koření-Adamova žebra.Díky za vysvětlení.Jana

2 babciny-recepty babciny-recepty | 2. února 2010 v 17:48 | Reagovat

Paní Jano, koření Adamova žebra je pikantní koření. Prodávali ho také u nás v Tescu, ale ve stánku na "zóně". Podle výrobce obsahuje: sůl, papriku, česnek, směs koření a zeleniny, med a nějaký zvýrazňovač chuti. Dalo by se určitě také nahradit jiným pikantním kořením.
               :D Zdravím Iva  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama