Roláda z mletého masa

2. ledna 2010 v 11:29 |  Vepřové maso
Rozpis:
  • 1 kg mletého vepřového masa
  • 3 lžičky solamylu
  • 200 ml mléka
  • 1 střední cibule
  • pepř, sůl

Postup:
Vepřové plecko nebo libový bůček nameleme. Mleté maso vyšleháme s mlékem, škrobem, jemně pokrájenou cibulí, pepřem a solí v hladkou směs. Ze vzniklé hmoty uděláme plát na fólii. Naplníme jako běžnou roládu podle chuti (vajíčka, okurky, šunku a p.). Plát svineme pomocí fólie a roládu přendáme (také za pomoci fólie) na vymazaný pekáč. Upečeme a podáváme s přílohou podle chuti.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 ♥ KaSsEnKaAa ♥ LoWe ♥ ♥ KaSsEnKaAa ♥ LoWe ♥ | Web | 2. ledna 2010 v 11:35 | Reagovat

supeer blogajs :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama