Zapečené kuřecí maso

19. ledna 2010 v 15:03 |  Kuřecí maso a ostatní drůbež

Rozpis:
  • kuřecí maso nebo kotlety
  • strouhaný sýr
  • trvanlivý salám (strouhaný)
  • cibule
  • žampiony
  • sůl, pepř
  • máslo na vymazání
  • šlehačka

Postup:
Kuřecí maso, kotlety nebo jiné libové vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme do mírně vymazané zapékací misky. Posypeme vrstvou strouhaného sýra, tence krájenými půlkolečky cibule, strouhanou nebo jemně nasekanou vysočinou a navrch rozložíme plátky čerstvých nebo sterilovaných žamponů. Polijeme šlehačkou a dáme péci, nejprve přiklopené asi 20 minut. Můžeme ještě dosypat na povrch tence sýrem (pro vzhled) a dopečeme bez pokličky. Podáváme s různě upravenými bramborami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama