Kuřecí maso pod peřinou

22. února 2010 v 23:38 |  Kuřecí maso a ostatní drůbež
Kuřecí maso pod peřinou

Rozpis:
  • 4 porce kuřecího masa
  • 500 g libového vepřového bůčku
  • 2 - 3 rohlíky
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • olej
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • petrželka
  • mletá paprika
  • vegeta

Postup:
Omyté vrchní stehenní nebo prsní kuřecí řízky mírně naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Bůček umeleme s rohlíky a česnekem. Přidáme sůl, pepř, rozšlehaná vejce, vegetu, majoránku, pokrájenou petrželku a vše dobře promícháme. Polovinu směsi rozložíme do pekáčku vymaštěného olejem, poklademe kuřecí maso a přikryjeme druhou polovinou směsi. Pečeme asi na 1 hodinu v předehřáté troubě.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 ZDENĚK ZDENĚK | 28. ledna 2015 v 18:23 | Reagovat

Opravdu velice dobré jídlo.

2 Iva Iva | Web | 28. ledna 2015 v 22:10 | Reagovat

[1]: Díky. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama