Pohanka s houbami

2. února 2010 v 13:46 |  Vaření v parním hrnci Tefal
Rozpis:
  • 200 g pohankové lámanky
  • 50 g cibule
  • 20 g česneku
  • 150 g čerstvých nebo mražených hub
  • olej, sůl
  • pepř, mletý kmín
  • 200 ml vody

Postup:
Na oleji si necháme zesklovatět cibuli, přidáme nakrájené houby a restujeme. Okořeníme, přidáme česnek, restujeme do poloměkka. Houby promícháme s pohankou, kterou jsme propláchli na cedníku vodou, přidáme asi 200 ml vody a dosolíme. Přendáme do misky, dáme do parního hrnce nastaveného na 10 minut. Podáváme se zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama