Dušená černá ředkev

25. března 2010 v 22:06 |  Zelenina
Dušená černá ředkev

Rozpis:
  • 400 g oloupané černé ředkve
  • 50 g másla
  • 50 g cibule
  • 4 vejce
  • 200 ml vody
  • sůl, pepř

Postup:

Na másle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme strouhanou ředkev ( na hrubší nudličky), trochu osmahneme, přilijeme asi 200 ml vody, osolíme, opepříme a dusíme. Když je ředkev měkká a voda zcela vydušená přidáme vejce a umícháme (stejně jako míchaná vajíčka). Dochutíme a podáváme s pečivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama