Rybí salát se zeleninou

12. března 2010 v 19:57 |  Saláty a pomazánky

Rozpis:
  • 300 g kyselých ryb bez kůže
  • 280 g zeleniny Bonduelle Mexiko
  • 100 g sladkokyselých okurek
  • 4 vrchovaté lžíce majonézy
  • 70 g cibule
  • pepř, sůl
Postup:
Z kyselých "Křišťálových sleďů" sloupneme kůži a nakrájíme je na kousky. Zeleninu z konzervy necháme vykapat na cedníku, okurky nakrájíme. Cibuli nakrájenou na kostičky vložíme do vroucí vody pouze spařit a necháme vychladnout. Smícháme všechny ingredience přidáme majolku, osolíme a opepříme. Tento salát je ještě lepší druhý den po "rozležení". Podáváme s pečivem.
Inspirace: kastrůlek-recepty, trochu upraveno.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama