Plněné čevabčiči

7. dubna 2010 v 18:29 |  Vepřové maso
Plněné čevabčiči

Rozpis:
  • 400 g mleté vepřové plece
  • 1 cibule
  • 2vejce
  • 2 stroužky česneku
  • 3 vrchovaté lžíce strouhanky
  • 1 lžička papriky
  • chilli omáčka
  • sůl
  • 100 g tvrdého sýra na plnění

Postup:

Mleté maso smícháme s cibulí nakrájenou na drobné kostičky, nasekanými několika listy medvědího česneku nebo lisovanými stroužky česneku a strouhankou. Ochutíme solí, sladkou paprikou a podle
chuti chilli omáčkou. Sýr si nakrájíme na 8 hranolků. Z dobře promíchané hmoty děláme placičky, do kterých zabalíme sýr. Hotové šištičky (čevabčici) smažíme ve friťáku nebo na pánvi na oleji.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 9. dubna 2010 v 8:14 | Reagovat

Plněné čiči, jak my tomu říkáme doma, nedělám, tak určitě vyzkouším. :-)

2 babciny-recepty babciny-recepty | 9. dubna 2010 v 22:05 | Reagovat

:-P Je to trošku změna. Chutnalo nám. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama