Šlehačková bublanina

21. dubna 2010 v 14:14 |  Řezy a rolády
Šlehačková bublanina

Rozpis:
  • 4 vejce
  • 1/4 l šlehačky
  • 1/4 l cukru
  • 1/2 l polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • citronová kůra
  • ovoce - čerstvé, mražené, kompot

Postup:
Smícháme žloutky, cukry, citronovou kůru a šlehačku. Přidáme mouku s pečivovým práškem a nakonec vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do vymazaného vysypaného pekáče a poklademe ovocem. Můžeme posypat drobenkou. Pečeme při 180°C.
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama