Kuřecí kapsa

20. května 2010 v 19:59 |  Kuřecí maso a ostatní drůbež
Rozpis:
Kuřecí kapsa
  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 4 plátky libové slaniny
  • 1 hermelín
  • listový špenát
  • sůl, pepř
  • hladká mouka
  • strouhanka
  •  2 vejce
  • olej na smažení

Postup:
Kuřecí prsa rozkrojíme na větší plát a naklepeme. Maso osolíme a opepříme. Listy špenátu dáme do misky, přelijeme vařící vodou a ihned vyklopíme na cedník a přelijeme studenou vodou. Okapané listy rozložíme na plátky masa (cca 5 listů na jeden plátek - podle velikosti listů). Na špenát dáme plátek slaniny nebo šunky a přidáme ještě hranolek hermelínu . Plátek přeložíme, spíchneme párátky a obalíme v trojobalu. Pomalu smažíme na oleji, aby se kapsa dobře propekla a můžeme ještě dát do trouby při teplotě 100°C nechat chvilku "dojít". Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou přílohou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 nikkol nikkol | Web | 20. května 2010 v 20:02 | Reagovat

vypadá to lákavě :-)

2 cooKie * cooKie * | Web | 20. května 2010 v 20:04 | Reagovat

super :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama