Treska na cibuli

9. května 2010 v 20:20 |  Ryby
Treska na cibuli


Rozpis:
  • 600 g tresky
  • 3 velké cibule
  • kari koření
  • sůl
  • máslo na vymazání zapékací misky

Postup:
Zapékací misku vymažeme máslem. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme do misky. Tresku (pokud máme mraženou, necháme rozmrznout) okořeníme, osolíme a položíme na cibuli. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po deseti minutách misku vyjmeme z trouby, tresku obrátíme , cibule nyní dáme navrch. Teplotu zvýšíme na 250°C a necháme opět asi 10 minut péci. Podáváme s bramborami nebo s chlebem.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | 9. května 2010 v 23:24 | Reagovat

Tresku máme rádi, chutná nám víc než pangas. :-)

2 Jana H. Jana H. | 10. května 2010 v 6:11 | Reagovat

Zdeni, nám také pangas ani kapr nechutná, jinak filé a ostaní , tak to jo. :-P

3 babciny-recepty babciny-recepty | 10. května 2010 v 9:43 | Reagovat

:-) Pangase teď prodávají nasáklého vodou (aby asi víc vydělali) a je samý led,když roztaje tak nemá chuť. Je lepší treska a nejlepší ty kostky. :-D

4 Michal Michal | Web | 13. ledna 2011 v 16:35 | Reagovat

Treska je výborná, ale nejvíc mi stejně chutná tuňák. Někdy si ještě děláme losose.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama