Nálev na okurky a zeleninu

2. září 2010 v 20:23 |  Zavařování a konzervace
Rozpis:
  • 1,5 l vody
  • 0,5 l octa 8%
  • 250 g cukru
  • 40 g soli
  • 12 pepřů
  •  4 nová koření
  • 1 lžíce hořčičného semínka
  • 2 bobkové listy
Postup:
Všechny ingredience povaříme, necháme vychladnout a přecedíme.
Nálev je vhodný na okurky nebo zeleninovou směs.
 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 ZDENKA  474 ZDENKA 474 | Web | 4. března 2012 v 19:32 | Reagovat

:-) JÁ K TOMU PŘIDÁVÁM JEŠTĚ JALOVEC A SACHARIN- NĚKDY KOPR,ALE TEN JÁ NEMUSÍM :-)  :-) AHOJKY :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama