Perník

9. září 2010 v 16:51 |  Řezy a rolády

Rozpis:
  • 350 g polohrubé mouky
    Perník
  • 200 g cukru
  • 100 g oleje
  • 100 g džemu nebo povidel
  • 200 ml mléka
  • 2 vejce
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 prášek do perníku

Postup:
V míse smícháme cukr, olej, vejce, kakao a džem. Přilijeme mléko a vmícháme mouku s práškem do perníku. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný hluboký plech. Pečeme v troubě vyhřáté na 170°C cca 15 - 20 minut. Hotový perník můžeme pomazat džemem a poliít čokoládovou polevou. Perník je dobrý také pouze pocukrovat.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama