Kuřecí kapsa v trojobalu

6. října 2010 v 15:07 |  Kuřecí maso a ostatní drůbež
Kuřecí kapsa v trojobalu
Rozpis:
  • 4 kuřecí prsíčka
  • 200 g hub
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • sůl, kmín, pepř
  • 1 vejce
Na obalení:
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • 1 vejce
  • 2 lžíce mléka
  • olej na smažení
Postup:
Očištěné, umyté a nakrájené houby (můžeme použít lesní nebo žampióny) vložíme do kastrolu, kde jsme osmahli dosklovata cibulku na oleji. Okořeníme, osolíme a podusíme s nepatrným množstvím vody. Do měkkých hub, ze kterých se vydusila voda, přidáme vejce a necháme spolu zhoustnout. Houby necháme vychladnout. Kuřecí prsíčka rozřízneme a naklepeme. Snažíme se udělat velký plátek, ale pozor na protržení. Plátek osolíme a opepříme, navrstvíme houby a překryjeme masem. Kapsu sepneme párátky, obalíme v trojobalu a zvolna usmažíme na oleji. Po usmažení odstraníme párátka a podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 marta marta | 11. května 2011 v 16:13 | Reagovat

jo , takze kureci zavitek se smazenici O_O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama