Pizza copánky

23. října 2010 v 15:45 |  Slané pečivo a rychlé pohoštění
Rozpis:

  • listové těsto
  • 150 g jemného kečupu
  • 100 g ostrého kečupu
  • 150 g gothajského salámu
  • 150 g sýra cihly
  • čerstvé nebo sušené oregano
  • česnek, hrubá sůl
  • lněné a sezamové semínko
Postup:
Nastrouháme tvrdý sýr a gothaj na velkých okách struhadla.

Přidáme ostrý a jemný kečup, oregano a česnek podle chuti, lžíci sezamového a lněného semínka, popřípadě ještě dosolíme. Z listového těsta si vyválíme obdélník cca 3 mm silný. Polovinu potřeme náplní a druhou polovinou přikryjeme. Nakrájíme na cca 2 cm pruhy, které stočíme do copánků a položíme na plech s pečícím papírem. Potřeme vodou, posypeme semínky a hrubou solí. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Káťule Káťule | Web | 5. listopadu 2010 v 18:16 | Reagovat

tak tohle je největší mňamka :P

2 Neřeknu jméno! Neřeknu jméno! | 25. listopadu 2014 v 10:31 | Reagovat

NOOOOO recep jsem opsala,tak to skusímeJSEM ZVĚDAVÁ :-)) :-)  8-)  8-)  :-P  :-P  :D  :D

3 Iva Iva | Web | 28. listopadu 2014 v 22:24 | Reagovat

[2]: :-D  ;-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama