Rybí filé na másle

14. února 2011 v 12:59 |  Ryby
Rozpis:
Rybí filé na másle
  • 4 porce rybího filé
  • 50 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • koření na ryby
  • citronová šťáva
  • sůl
Postup:
Na pánev s rozehřátým olejem a máslem položíme 4 velké nebo 8 malých kostek filé. Pokapeme šťávou z citronu nebo pomeranče, posypeme kořením na ryby a opékáme. Po chvíli otočíme a opékáme z druhé strany. Délku opékání si musíme přizpůsobit podle velikosti a zmrazení kostek ryby. Podáváme s různě upravenými bramborami, třeba brambory na cibulce (zde) a zeleninou.
 

29 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama