Švýcarský kuřecí plátek

26. února 2011 v 19:32 |  Kuřecí maso a ostatní drůbež
Rozpis:
  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 100 g šunky
  • 100 g tvrdého sýra
  • 5 lžic oleje
  • grilovací koření
  • sůl

Postup:
Kuřecí prsíčka mírně naklepeme, posypeme kořením, naložíme do oleje a necháme cca hodinku proležet. Nakrájíme šunku, nastrouháme sýr a v misce smícháme. Prsíčka zprudka opečeme do zlatova na rozehřáté pánvi. Posypeme směsí sýra a šunky a vložíme do trouby vyhřáté na cca 200°C zapéct.
Podáváme s kroketami (zde), bramborami a zeleninovou oblohou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | Web | 26. února 2011 v 20:06 | Reagovat

No to je dobrota. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama