Zapečené masové klopsy

19. února 2011 v 13:24 |  Mleté maso
Zapečené masové klopsy
Rozpis:
  • 600 g mletého masa
  • 1 velká cibule
  • 2 vejce
  • 3 vrchovaté lžíce oliv
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 2 lžičky papriky
  • sůl, pepř
  • chilli omáčku 
  • 100 - 150 g nivy
  • 200 ml smetany na vaření

Postup:
Libové mleté maso (hovězí + vepřové), drobně nakrájenou cibuli, pokrájené olivy, mouku, vejce, sůl, koření, pár kapek chilli omáčky dobře promícháme a necháme chvíli odležet. Do pekáčku dáme cca 4 lžíce smetany a na ní položíme 8 klopsů, které jsme udělali z odleželé směsi. Postrouháme nivou, polijeme zbytkem smetany a vložíme do trouby vyhřáté na 190 - 200°C. Pečeme 30 - 40 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborami.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama