Uzené maso pečené na zelí

13. května 2011 v 22:12 |  Uzené maso
Rozpis:
  • 600 g uzeného masa
  • 400 g kysaného zelí
  • 3 - 4 stroužky česneku
  • 2 střední cibule
  • 2 lžíce sádla
  • sůl, kmín
Postup:
Uzenou krkovici nebo libový bůček uvaříme v tlakovém hrnci do poloměkka. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme drobně posekaný česnek a krátce ho orestujeme, vložíne kysané zelí a uzené maso. Okmínujeme a podle potřeby osolíme, pečeme a poléváme vývarem z uzeného masa.
Příloha: bramborové knedlíky zde.
 

7 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Alois Alois | Web | 20. dubna 2016 v 13:59 | Reagovat

Uzené maso mám z vlastní domácí udírny a je pak opravdu vynikajicí. O hodně lepší než klasické kupované uzené masíčko.

2 tomas tomas | E-mail | Web | 13. září 2016 v 17:07 | Reagovat

super recept, chválím a sbíhají se mi sliny.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama