Buchta Himaláje

17. června 2011 v 19:18 |  Kynuté pečivo a různé koláče
Rozpis:
  • 350 g hladké mouky
  • 200g cukru krupice
  • 120 g oleje
  • 2 vejce
  • 250 ml mléka
  • 2 vrchovaté lžíce kakaa
  • 1 prášek do pečiva
Náplň:
  • 2 kostky tvarohu
  • 150 g cukru moučky
  • 1 vanilkový pudink
  • 2 vejce
  • cca 250 ml mléka
Postup:
Nejprve si připravíme náplň. Ušleháme cukr s vejci, přidáme tvaroh, pudinkový prášek a podle hustoty baleného tvarohu přidáme 200 - 250 ml mléka. Na těsto ušleháme vejce s cukrem a zamícháme ostatní ingredience. Asi 3/5 těsta vlijeme na vymazaný a vysypaný hluboký plech, dáme tvarohovou náplň a nakonec zbytek těsta. Pro obměnu můžeme tvaroh poklást ovocem. Pečeme při 180 - 190°C cca 40 minut.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Anetka Anetka | E-mail | Web | 25. srpna 2015 v 11:59 | Reagovat

A byl někdo v Himalájích? Kde se vzala inspirace, proč zrovna tento název? Já jsem si teď koupila fleece mikiny a ty mě zahřejí i v Himalájích http://www.xfer.cz/fleece

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama