Karbanátky plněné mozarelou

12. června 2011 v 15:39 |  Mleté maso
Rozpis:
  • 500 g mletého vepřového masa
  • 2 vejce
  • 1 velká cibule
  • 4 lžíce strouhanky
  • koření Adamova žebra
  • bazalka, sůl
  • mozarela balená 125 g
  • olej na smažení
Postup:
Mleté maso smícháme s vejci, drobně pokrájenou cibulí a bazalkou, okořeníme, osolíme a nakonec zahustíme strouhankou. Utvoříme 4 placičky, které naplníme plátkem mozarely a utvoříme karbanátek. Usmažíme na oleji a necháme na ubrousku okapat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 andriess andriess | Web | 12. června 2011 v 15:42 | Reagovat

to muze byt dobry :-)

2 miro-smajda-daily miro-smajda-daily | Web | 12. června 2011 v 15:44 | Reagovat

mozarelu miluju..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama