Kuřecí prsíčka v marinádě

25. června 2011 v 23:15 |  Grilování
Rozpis:
  • 5 lžic olivového oleje
  • 1 lžíce olivového oleje feferonového
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce koření Medvědí česnek
  • 2 lžíce solamylu
  • 2 vejce
  • 1 lžička soli
  • 1 kg kuřecích prsních řízků
Postup:
Z uvedených ingrediencí metličkou vyšleháme marinádu. Olivový feferonový olej můžeme nahradit feferonkou nebo Chilli omáčkou. Omyté, pouze mírně naklepané silnější plátky kuřecích prsou naložíme do marinády a necháme do druhého dne proležet. Grilujeme zvolna na mřížce.
Podáváme se zeleninou, chlebem nebo celozrnými dalamánky.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Petr Ulk Petr Ulk | E-mail | Web | 7. července 2013 v 1:18 | Reagovat

Myslím si, že i u grilování se dá leccos pokazit, proto by bylo dobré používate keramické nože, nepřilnavý rošt a hlavně kvalitní gril

2 Iva Iva | Web | 8. července 2013 v 16:03 | Reagovat

[1]: Děkuji za radu. Používáme gril značky Weber a jsme s ním naprosto spokojeni. ;-)  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama