Květákové krokety

14. června 2011 v 14:00 |  Zelenina
Rozpis:
  • 500 g vařeného květáku
  • 3 vejce
  • 100 - 150 g strouhanky
  • majoránku, pepř
  • pažitku, sůl
  • olej na smažení
Postup:
Uvařený květák rozmačkáme vidličkou a vložíme do misky. Přidáme žloutky, majoránku, pepř, sůl, pokrájenou pažitku a strouhanku. Zamícháme a zlehka vmícháme sníh z bílků. Pomocí lžíce děláme malé placičky na pánev s horkým olejem. Podáváme s bramborovou kaší nebo pouze se zeleninovým salátem. Jsou dobré i studené.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama