Višně s rumem

11. června 2011 v 14:11 |  Zavařování a konzervace
Višně v rumu
Rozpis:
na skleničku 190 ml
  • višně - vypeckované
  • 2 -3 vrchovaté lžíce cukru
  • 3 lžíce rumu (i více Smějící se)
Postup:
Zralé višně vypeckujeme a vložíme do sleniček. Mírně poklepeme skleničkou, aby se obsah urovnal. Nasypeme cukr, přidáme rum a zavíčkujeme. Zavařujeme při teplotě 80°C 8 - 10 minut. Višně používáme na ovocné poháry nebo moučníky.
Objevila jsem nový zásilkový obchod : doma 24.cz vše pro domácnost. Tento obchod má široký sortiment nejen zavařovacích potřeb a zajímavé ceny.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 18. února 2012 v 19:22 | Reagovat

Ivi,toto vypadá zajímavě! Já si nakládám višně i s peckama do alkoholu a prosypávám cukrem,stará klasika :-D Pokud budu mít i letos višně,tak vyzkouším i tento způsob.Alena

2 Admínek Admínek | Web | 11. května 2012 v 19:27 | Reagovat

akorát to pro babičku :)

3 Iva Iva | Web | 12. května 2012 v 21:25 | Reagovat

[2]: :-D ;-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama