Vepřová krkovice v majonézovém kabátě

28. srpna 2011 v 13:08 |  Vepřové maso
Rozpis:
  • 4 libové plátky krkovice
  • 2 velké cibule
  • 1 sklenice majonézy
  • 200 g strouhané goudy
  • sůl, pepř, majoránka, mletý kmín
Postup:
Plátky krkovice naklepeme, osolíme, posypeme pepřem, majoránkou a kmínem. Vložíme do kastrolu, zasypeme cibulí nakrájenou na tenká půlkolečka, potřeme cca 3 cm vrstvou majonézy a hustě posypeme strouhaným sýrem. Podlijeme troškou vody a kastrol přiklopíme poklicí. Vložíme do trouby vyhřáté na 190°C a pečeme. Maso je asi za hodinku měkké, potom odkryjeme poklici a necháme chvilku zezlátnout sýr. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Inspirace: recepty-recepty.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama