Kedlubnové řízky

6. září 2011 v 21:38 |  Zelenina
Rozpis:
  • 1 - 2 velké kedlubny
  • 2 vejce
  • mléko
  • strouhanka
  • hladká mouka
  • sůl
  • olej na smažení
Postup
Velké kedlubny oloupeme a nakrájíme na cca 1 cm vysoké plátky. Dáme vařit na 5 minut do vařící osolené vody. Vychladlé obalujeme v trojobalu a smažíme na oleji.
Příloha: různě upravené brambory, tatarka a třeba rajčatový salát.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 zdena1028 zdena1028 | Web | 9. září 2011 v 21:42 | Reagovat

Tak kedlubny jako řízek jsem ještě nejedla. Ale může to být dobrota. :-)

2 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 9. září 2011 v 22:02 | Reagovat

:-P Zdeni, je to podobné květáku, ale jemnější. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama