Pikantní amur na másle

10. listopadu 2011 v 15:19 |  Ryby
Rozpis:
  • 4 porce z amura
  • 50 g másla
  • pikantní koření
  • sůl
Postup:
Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme rybu nakrájenou na 3 - 4 cm podkovy a posypeme z obou stran oblíbeným pikantním kořením (dala jsem Medvědí gril). Pokud koření neobsahuje sůl, maso také nasolíme, podlijeme několika lžícemi vody a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po cca 10 minutách rybu otočíme, dáme na každou porci tenký plátek másla a dopečeme.
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s pečivem.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Alis Alis | Web | 10. listopadu 2011 v 15:27 | Reagovat

Ryby mám moc ráda :-) A tenhle amur vypadá moc jedle ;-)  ;-)

2 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 10. listopadu 2011 v 19:01 | Reagovat

[1]: :-) Ali, děkuji. Udělala jsi mi chutě na rybu  tvou štikou. :-P

3 Hanka Hanka | Web | 11. listopadu 2011 v 19:29 | Reagovat

Odpoledne jsem polykala sliny nad štikou u Alis a teď zase nad amurem u tebe, Ivi! :-P Vypadá velice chutně a pěkně jsi ho naservírovala. :-)
Já snad zítra skočím do obchodu a nějakou rybu koupím! ;-)  :-)
Zdravím tě a přeji krásný víkend! :-) Hanka

4 elena747 elena747 | Web | 13. listopadu 2011 v 18:04 | Reagovat

:-) KAPRA MÁM RÁDA .
iTOTO JE PRIMA JÍDLO AŽ NA TY KOSTI ;-)  ;-)  ;-) :-) PĚKNÝ ZBYTEK NEDĚLE :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama