Grilovaná vepřová krkovice 2.

20. května 2012 v 18:38 |  Grilování
Rozpis:
  • vepřová krkovice (cca 1,20 kg)
  • 75 ml oleje
  • 6 lžiček koření Aztécký poklad
  • 4 lžičky hořčice
  • špetka citronové kůry
  • 4 velké stroužky česneku
  • 1 cibule (pokrájená)
  • 1/2 - 3/4 lžičky soli
  • 6 lžic piva
Postup:
Uvedené suroviny na marinádu vložíme do vyšší nádoby a ponorným mixerem rozšleháme.
Z krkovice nakrájíme 6 plátků, potřeme marinádou a vložíme do uzavíratelné nádoby. Necháme do druhého dne odležet v chladničce.. Plátky masa je dobré v marinádě 1x přeložit. Grilujeme pozvolna.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Martina Martina | Web | 20. května 2012 v 19:31 | Reagovat

Moje dieta říká: ano, to můžeš, ale bez piva, jinak jdi do toho!

Vynikající recept!

2 Hanka S. Hanka S. | Web | 20. května 2012 v 21:33 | Reagovat

Moje dieta říká: "Nic takového nemůžeš!" :-( Nevadí, počkám si! ;-)
Marináda se mi zamlouvá, Ivuško, musela to být lahůdka! :-P
Servírování opět super! :-)

3 Iva Iva | Web | 21. května 2012 v 13:20 | Reagovat

[1]: Marti, pivo můžeš nahradit jinou ingrediencí. Ty jsi šikulka, určitě si poradíš. :-D  ;-)

4 Iva Iva | Web | 21. května 2012 v 13:23 | Reagovat

[2]: Hani, rodinka s chutí papala. ;-) Servírování bylo u grilu na zahradě. :-( Doufám, že se ti zdravíčko polepší. :-|  :-D

5 Alis Alis | Web | 21. května 2012 v 14:42 | Reagovat

Ahoj Ivuš, taky bych si kousek dala :-)Marináda vypadá moc dobře :-)

6 Iva Iva | Web | 21. května 2012 v 21:55 | Reagovat

Ahoj Ali, už není. :-( Všechno zbaštili. ;-)  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama