Řapíkatý celer s uzeným masem

7. února 2013 v 16:02 |  Zelenina
Rozpis:
  • 200 g řapíkatého celeru
  • 150 g plátků uzeného masa
  • 70 g tvrdého sýra
  • máslo na vymazání zapékací misky
  • citronová šťáva
Postup:
Řapíkatý celer omyjeme, nakrájíme na cca 10 cm kousky a zbavíme silnějších vláken. Vložíme do vařící osolené, citronovou šťávou mírně okyselené vody a povaříme 2 - 3 minuty. Zcezený necháme prochladnout a zabalíme do plátků uzeného masa nebo šunky. Dáme do zapékací misky vymazané máslem a zapékáme cca 10 minut při 170°C. Potom posypeme strouhanou Goudou a zapečeme do zezlátnutí sýra.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Milada Milada | E-mail | 7. února 2013 v 17:16 | Reagovat

O řapíkatém celeru slyším ze všech stran, ale zatím mně nikdy nevyhovovalo, s čím byl zkombinován. Tvůj recept se mně zdá to pravé, co by asi vyhovovalo mé chuti, vyzkouším. :-)  :-)

2 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 7. února 2013 v 18:28 | Reagovat

Ivo tak to je bomba, co bomba pecka, vyzkouším. :-)

3 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 7. února 2013 v 19:03 | Reagovat

Ivi,tak jak děvčata přede mnou si myslím,že je to pecka ! :-) To by za vyzkoušení stálo,máš to na talíři éňo-něěňo :-D  :-D  :-D

4 tetkapernikarka tetkapernikarka | 7. února 2013 v 19:04 | Reagovat

[3]:Možná by to mělo být: éňo-ňééňo  ? :-D  :-D  :-D

5 Iva Iva | Web | 11. února 2013 v 20:39 | Reagovat

Děvčata, děkuji. :-D  ;-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama