Domácí lučina

5. října 2013 v 20:36 |  Různé
Rozpis:
  • 2 jogurty ( po 400 g )
  • 1 zakysaná smetana 18%
Postup:
Smícháme jogurty se smetanou a nalijeme do plastového cedníku vyloženého plátýnkem. Necháme do druhého dne vykapat. Vzniklou lučinu solím až při konzumaci.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Heda Heda | 6. října 2013 v 9:12 | Reagovat

Ahoj já to dělám ze šlehačky, a 2 velké bílé jogurty. Taky dobrý. Papa H

2 Alis Alis | Web | 6. října 2013 v 10:26 | Reagovat

Ahoj Ivuš, domácí lučinu také dělávám, ale mám trochu jiný recept, Tu Tvoji musím vyzkoušet :-)  :-)  :-)

3 Hanka Hanka | E-mail | Web | 6. října 2013 v 18:26 | Reagovat

Vyzkouším, Ivi, domácí lučina vypadá dobře! :-) ... a hned potom tvůj závin. ;-)

4 Iva Iva | Web | 7. října 2013 v 19:37 | Reagovat

Děvčata, děkuji za milé komentáře. Na lučinu už je moc receptů. :-D Také jsem už zkoušela různé míchání ingrediencí. ;-)  :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama