Jahodová dřeň s medem

25. června 2014 v 0:06 |  Zavařování a konzervace
Rozpis:
  • vyzrálé jahody
  • včelí med
Postup:
Jahody omyjeme, necháme okapat a odstopkujeme. Rozmačkáme je nebo rozmixujeme a osladíme podle chuti medem. Přendáme do plastových krabiček, uzavřeme víčky a vložíme do mrazáku.

 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Hanka Hanka | E-mail | Web | 25. června 2014 v 19:23 | Reagovat

Tohle mě nikdy nenapadlo, Ivi, a přitom dávám rozmačkané jahody do mrazáku už spoustu let! ???

2 Iva Iva | Web | 26. června 2014 v 20:33 | Reagovat

[1]: Hani, také někdy dělám dřeně s cukrem. Myslím, že pro vnoučata je med zdravější. Chuťově je to dobré, tak ať baští medík. ;-)  :-)  :-D

3 Hanka Hanka | E-mail | Web | 26. června 2014 v 21:39 | Reagovat

[2]: To máš určitě pravdu, Ivi, jenže moje vnučky baští jahody jenom celé a čerstvé. Rozmačkané dělám pro syna a snachu. ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama