Steak z hejka na zelenině

7. prosince 2017 v 9:02 |  Recepty z remosky Grand
Rozpis:
  • 2 steaky z hejka
  • 400 g zeleniny (mrkev, ředkev,cuketa)
  • 1 střední cibule - šalotka
  • 50 g měkkého másla
  • 2 lžičky koření na ryby
  • 3 střední stroužky česneku
  • 1 lžíce sladké chilli omáčky
  • sůl
Postup:
Nejprve si připravíme bylinkové máslo na rybu. Smícháme 30 g másla, 2 lisované stroužky česneku, koření na ryby, chilli omáčku a pokud je potřeba dosolíme. Zeleninu, cibuli a zbývající stroužek česneku nakrájíme, mírně osolíme a vložíme do zapékací misky vymazané cca 20 g másla. Pokud máme mraženého hejka, necháme ho povolit. Potřeme připraveným bylinkovým máslem z obou stran a položíme na zeleninu. Vložíme do remosky, pečeme do změknutí ryby a zeleniny. Při podávání polijeme rybu i zeleninu výpekem.

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 8. prosince 2017 v 8:33 | Reagovat

Téda. Sbíhají se mi sliny. To musím vyzkoušet. Jen remosku mám prastarou, ještě po babičce a nepoužívám ji. Už jsem si říkala, že bych si pořídila novou, moderní, ale asi by to šlo udělat i v troubě. :-)

2 Hanka Hanka | E-mail | Web | 8. prosince 2017 v 12:54 | Reagovat

Mňam, ryby já ráda, recept si uložím a příležitostně vyzkouším. :-)

3 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 12. prosince 2017 v 21:14 | Reagovat

Ivo, receptík vyzkouším. :-)

4 Iva Iva | E-mail | Web | 19. prosince 2017 v 23:05 | Reagovat

Děvčata, hejk nemá kosti, pouze ty páteřní. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama