Čevabčiči

23. srpna 2018 v 23:12 |  Mleté maso
Rozpis:
  • 600 g mleté vepřové plece
  • 2 stroužky česneku
  • 1 střední cibule
  • 1 vejce
  • 1,5 lžičky sladké papriky
  • 2 lžičky majoránky
  • sůl, pepř
  • strouhanka na obalení
  • olej na smažení
Postup:
Maso umeleme, přidáme vejce, lisovaný česnek, drobně pokrájenou cibuli, sůl a koření. Okořeněné maso vložíme do ledničky vychladit. Potom tvoříme šišky a obalujeme ve strouhance. Na pánvi s olejem smažíme ze všech stran.
Podáváme s bramborami, cibulí, hořčicí, zeleninou a můžeme i s tatarkou.

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Intuice Intuice | E-mail | Web | 23. srpna 2018 v 23:24 | Reagovat

Mňam! Už jsem delší dobu neměla! :-)

2 Marijakes Marijakes | 24. srpna 2018 v 8:11 | Reagovat

Ivo, díky za inspiraci. Už jsem je nedělala věky mám tohle jídlo ráda.

3 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 25. srpna 2018 v 20:54 | Reagovat

Dobrá volba Ivo, tatarku vynechávám, spíš udělám dip z jogurtu. :-)

4 babciny-recepty babciny-recepty | 2. září 2018 v 20:57 | Reagovat

[1]: My také ne a proto jsem je udělala. :-)

5 babciny-recepty babciny-recepty | 2. září 2018 v 20:59 | Reagovat

[2]: U nás máme raději mletý řízek se sýrem, ale byla u nás vnučka a ta nejí sýry, tak byly čevabčičky. :-)

6 babciny-recepty babciny-recepty | 2. září 2018 v 21:00 | Reagovat

[3]: Marti, já tatarku nemusím, ale vnučka ji chtěla. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama