Rybí karbanátky

18. října 2018 v 21:20 |  Ryby
Rozpis:
  • 250 g filetu z tresky
  • cca 2/3 rohlíku
  • 30 ml mléka
  • 1 žloutek
  • sůl, pepř
  • petrželka
Trojobal:
  • 1 vejce
  • 1 bílek
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • olej na smažení
Postup:
Maso z tresky nakrájíme, vložíme do sekáčku. Přidáme rohlík namočený v mléce, žloutek, petrželku podle chuti, osolíme a opepříme. Vše rozsekáme do hladké hmoty, tvoříme malé karbanátky a obalujeme v klasickém trojobalu. Osmažíme na pánvi s olejem do zlatava a necháme na ubrousku okapat. Podáváme s bramborami, zeleninou a jogurtovým dipem nebo tatarkou.
Z tohoto množství jsou 2-3 porce.
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Hanka Hanka | Web | 19. října 2018 v 19:29 | Reagovat

Prima recept, Ivi, příští týden ho na sobě vyzkouším, tresku mám v mrazáku. ;-)  :-)

2 MarijaKes MarijaKes | Web | 22. října 2018 v 10:29 | Reagovat

Skvělý nápad. Díky :-)

3 Iva Iva | E-mail | Web | 28. října 2018 v 21:57 | Reagovat

[1]:

[2]: Děvčata, je to rychlé a dobré. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama